U salonu Ana D.M. radimo nadogradnju svilenih trepavica metodom „jedan na jedan“ i „ruski volumen“.

Nadogradnja svilenih trepavica je izuzetno popularna tehnika koja provereno daje odlične rezultate  jer ostavlja utisak prirodnih trepavica. Vaše lice posle tretmana postaće otvorenije, svežije i glamuroznije.

Nadogradnja trepavica metodom „jedan na jedan“ 2500 din

Postupak nadogradnje svilenih trepavica

Tretman počinje tako sto se moraju potpuno odmastiti Vaše prirodne trepavice ili detaljno skinuti maskara ukoliko ste je naneli pre nego što ste dosli na tretman. Za to se koristi specijalni proizvod za odmašćivanje koji će sa Vaših prirodnih trepavica ukloniti apsolutno sve što može štetiti nadogradnji.

Nadogradnja trepavica, metodom „jedan na jedan“, predstavlja stavljanje jedne svilene trepavice na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, uz pomoć specijalne tehnike i prirodnog vodootpornog lepka.

Kod postupka nadogradnje metodom „ruski volumen“, više svilenih trepavica se lepi za jednu prirodnu i na taj način se dobija veća gustina i glamurozniji izgled.

Nadograđena trepavica ostaje na prirodnoj, dok prirodna trepavica sama ne otpadne, dakle 30 do 60 dana u zavisnosti od veka trajanja prirodnih trepavica. Sam tretman traje oko 1 do 2 sata i potpuno je bezbolan. Veoma je važno da se trepavice ne kvase vodom, uljima ili kremama u prvih 24 do 48 sati. Vaše nove trepavice će trajati od 4 do 6 nedelja, ali za maksimalne rezultate preporučuje se da na svake dve nedelje dopunite one trepavice koje su ispale. 

Zakazivanje

na broj telefona

064/ 25 77 076

Radno vreme:

Pon-Uto  09:00-20:00

Sreda      11:00-19:00

Čet-Pet    09:00-20:00

Sub-Ned  08:00-15:00